Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тази изглежда прилично по снимки но пък е във Варна
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• [QUOTE=RomeoSpark;987974]Лепенките честно казано ще ги махна....особено тая на капака идва ми в повече....

Ееее като го гледам тоя капак с тая уепенка ми идва да.......Ето малко инфо защо:
      мъка,мъка.
      Attached Files
      Last edited by rumenti77; d.m.y г., 12:26.
      ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
      sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
      0898463130-Румен

Comment

• 155 Rumenti 77 Edition.
        Капака доста ни измори докато го инсталираме на Уж грозната Алфа.
        Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 20:36.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Цената е илядо лева .....В смисъл в цената влизат гражданска преглед всичко ток...Като в тази цена аз съм приготвил сума за оглед на двигателя + смяна на консумативи- масла, филтри, и прекъсването до 2000оборота. Притеснява ме дали ще стигнат около 300-400лв

Comment

• Па тря да стигнат
            Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
            Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщение
              Цената е илядо лева .....В смисъл в цената влизат гражданска преглед всичко ток...Като в тази цена аз съм приготвил сума за оглед на двигателя + смяна на консумативи- масла, филтри, и прекъсването до 2000оборота. Притеснява ме дали ще стигнат около 300-400лв
              Що не вземеш да идеш зимата на море.....?
              тая по добре изглежда: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...524&f1=details
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Лоста е отвратителен. Виси в мобиле повече от 6-7 месеца....във Варна е- разход по пътища....не ми се рискува да пътувам 500км с кола която не знам в какво състояние е....не е салона който искам, не е на лизинг...ЧЕРВЕН-а е ....

Comment

• Струва ми се ,че Боби ти говори за черната не за червената и подкрепя
                  м ,това мисля е твоята кола 1200лв. за какво говорим отивай на море
                  33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                  166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

Лоста е отвратителен. Виси в мобиле повече от 6-7 месеца....във Варна е- разход по пътища....не ми се рискува да пътувам 500км с кола която не знам в какво състояние е....не е салона който искам, не е на лизинг...ЧЕРВЕН-а е ....
                    Не виждам какво ще рискуваш!
                    Във Варна има достатъчно грамотни люде!
                    Тоя форум не е само за да се плюем.
                    Просто помоли колегите да я видят!
                    От опит знам, че ще са по-критични дори и от тебе!
                    Успех!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Лоста е отвратителен. Виси в мобиле повече от 6-7 месеца....във Варна е- разход по пътища....не ми се рискува да пътувам 500км с кола която не знам в какво състояние е....не е салона който искам, не е на лизинг...ЧЕРВЕН-а е ....
                      Сорри, че те занимавам с глупости)...ти си знаеш
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Не че ме занимава някой с глупости.....ако ми беше просто да взема 155...щях да го направя още когато пуснах темата...не е там работата. В смисъл...има си някои изисквания за даден автомобил, въпреки че трябва да направиш компромис

Comment

• Ти само със салон на силвърстоун ли търсиш?
                          Ето една ама и тя е червена така че сигурно няма да ти хареса
                          Черната варненска която пуснах по-рано не ѝ намирам забележки ама ти си знаеш
                          Last edited by Tedo; d.m.y г., 19:23.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                            Ти само със салон на силвърстоун ли търсиш?
                            Ето една ама и тя е червена така че сигурно няма да ти хареса
                            Черната варненска която пуснах по-рано не ѝ намирам забележки ама ти си знаеш
                            Тази е перфектна....но не е цвета който искам....просто червеното не ми се връзва на нищо....като цяло да- силвърстоун и да е черна/сива....никакъв друг цвят....В събота взимам окончателно решение след очната ставка с майстора и колата

Comment

Тази е перфектна....но не е цвета който искам....просто червеното не ми се връзва на нищо....като цяло да- силвърстоун и да е черна/сива....никакъв друг цвят....В събота взимам окончателно решение след очната ставка с майстора и колата
                              Сива няма как да е - серията силвърстоун (в Германия формула) са само черни и червени
                              Успех с търсенето

Comment

а па ша я боядишем бре
                                ако искаш и розова
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X